Monday 20 June 2011

~~kek cintaku ~~

 TEPUNG KEK COKLAT LEMBAP

CARA MEMASAK..1 BUNGKUS = 1 KG

1. Pukul mentega dengan dan gula (A) hingga kembang
2.Masukkan telur satu persatu dan pukul sehingga kembang
3.masukkan tepung (B) sedikit demi sedikit.kacau sehingga sebati.
4. Masukkan air sejuk yang dibancuh dengan coklat (C) dan gaul sehingga sebati.Bakar selma 45 mnt pada suhu180'
5.SEtelah kek masak keluarkan kek dan tuangkan dengan coklat (d) yg telah dimask dgn stgah cawan air sehingga pekat.
6.Tabur coklat urai diatas kek sebagai hiasa..




MEMBANTU ANDA MENYEDIAKAN SAJIAN KESUKAAN ANDA DAN SEISI KELUARGA.
SENANG SGT UNTK DISEDIAKAN..WALAU PUN KITA XMAHIR MEMBUAT KEK...BLM CUBA BLUM TAHU..MUDAH UTUK DIHASILKAN PADA ORANG TERSAYANG..

SANGAT SEDAP DAN MUDAH DISEDIAKAN ...KUKUS ATAU BAKAR ..ANDA TENTUKAN..
PELBAGAI JENIS BOLEH DIHASILKAN..SEMUA BAHAN DISEDIAKAN ANDA HANYA PELU ADUNKAN SAHAJA MENGIKUT ARAHAN RESEPI YANG TERSEDIA ..DIHASILKAN SENDIRI OLEH BUMIPUTERA..KAMI JUGA MENJAGA KUALITI TEPUNG KEK/BISKUT UNTUK KEPUASAN ANDA SEMUA...
JIMAT !!
MUDAH!!
SEDAP!! 
JD BLH PM ME IF BERMINAT DI rozianaabdrahman@gmail.com..;)
ATAU BLH HUBUNGI TERUS 0124571238..(^^,)

HARGA : SATU KOTAK 12 ( TIDAK TERMASUK KOS PENGHANTARAN POS)..

No comments:

Post a Comment